lauantai 19. helmikuuta 2011

Alexin uudet vaatteet

Alex on pikkuinen kirpparilta ostettu nukke, jolla on semmoinen pehmeä vartalo. Eiliseen asti hän pärjäili ihan hyvin ilman vaatteita mutta kun mittari näytti -34 astetta Celsiusta niin Helmiltä tuli käsky tehdä villapuvut nukeille. Isommalla Mikaelalla sellainen jo on, ja aloitin sittten tästä 20 cm pitkästä nukesta, joka on saanut nimensä kummipoikani pikkuveljen mukaan. Hiukan hassua on se, että meillä on yksi vielä pienempi nukke nimeltään Luka, joka on kuitenkin tosielämässä isompi kuin Alex. Tytöillä on jatkuvaa kinaa siitä kumpi pienistä nukeista on kumpi, siis nimet menevät sekaisin. Alex on kuulemma niin pieni että varpaat ja sormet eivät saa näkyä. Neuloin ensin housut, poimin silmukat yläosasta ja tein "takin", eli puku on yhtenäinen. Napit Nuppu valitsi Kotikolon nappirasiasta.


Ja tämmönen kalansaalis rötkähti keittiön pöydälle iltapäivällä :) Mepä syömme huomenna kuhaa :) Ihana ihana Isäntä!

2 kommenttia:

 1. Nappirasia herättää muistoja omasta lapsuudestani. Äidillä oli laatikko täynnä nappeja, niitä oli kymmeniä ellei satoja. Minusta se oli suorastaan aarrearkku ja suosikkini oli hopeanvärinen tähtinappi. :)

  Onnittelut kaloista, kateeksi käy! Milläs se isäntä kalastaakaan?
  H

  VastaaPoista
 2. H, minä olen varmasti maailman onnekkain ihminen koska minulla on KAKSI nappirasiaa! Laitanpa niistä oikein kuvankin kun ehdin. Sellaiseen mahtuu useampi sata nappia, ja jotenkin liikuttavaa on se, että monet on kuluneita ja ehkä useampaankin kertaan käytettyjä :)Mitään ei heitetty silloin aikoinaan pois.
  Isäntä kalastaa verkoilla ja pilkillä, lauantaisin menee siihen aina muutama tunti aikaa. Ja perkaamiseen melkein toinen mokoma.

  VastaaPoista