maanantai 14. helmikuuta 2011

IHANA IHANA IHANA SNY-paketti!!

Nyt se tuli! SNY:ni laittoi minulle sähköpostilla seurantakoodin ja ryntäsinkin pakettia heti Helmin kanssa hakemaan kun se oli postiin tullut. Helmi istui nenänpäätä myöten pakkasesta vastaan vuorattuna kärryissä ja puristi pakettia sylissään. Kotona neidit auttoivat teippien kanssa: ja mitä löytyikään: lankoja ja nappeja, joiden värimaailman SNY kertoi valinneensa keväisten hiekkarantojen mukaan :) Mukana oli kuusi kerää Novitan raidallista Villavaa (uusi tuttavuus minulle, mieluinen Nallemainen paksuus)sekä neljä kerää beigeä Luxus Cloudia (josta olen aiemmin neulonut ne korvaläpät, ihana pehmeä lanka). Villava ratkaisikin Helmin seuraavan villapaitaongelman :) Olen jo sitä suunnitellut ja tämä lanka sopii väreiltään suunnitelmaan oikein hienosti! Cloudin käyttöä täytyy vielä miettiä: se sopisi hyvin Robistadianuksen pipoksi, koska hän ei pidä kutiavista materiaaleista, mutta väri sopisi ehkä paremmin Helmille. Hmmm...


Paperipussin kätköistä paljastui kolme hirmu isoa ja upeaa nappia, tässä yksi Nupun käsissä. Materiaali vaikutti kookokselta, saatan arvata kyllä pieleenkin. Heti alkoi raksuttamaan että mihin näitä käyttäisi: vaikka pipon tai kassin somisteena. Napeista pidin oikein erityisen paljon!


Nyt muistan varmasti pitkään milloin tytöt ovat maistaneet ensimmäisen kerran suklaata: ystävänpäivänä 2011 :) Se on Salaisen Neuleystäväni "syytä" :) Äiti ja isi syövät illalla sitten loput. Tykkäsin valtavasti tästä paketista, ja on hienoa saada jonkun muun valitsemia lankoja, pientä yllätyksellisyyttä elämään!! Helmi tykkäsi myös tulevasta paitalangastaan tosi paljon. Kiitos SNY, ja oikein lämmintä ja aurinkoista Ystävänpäivää myös sinulle!!


5 kommenttia:

 1. Valitettavasti hotmail ei toimi tällä hetkellä, että saisin heti raportoitua Emolle :(

  VastaaPoista
 2. Helmi ei tainnut yhtään tykätä suklaasta ;). Lähetetäänkö tossa SNY:ssä materiaaleja vai myös valmiita tuotoksia? Kivan paketin olit saanut. Hyvää Ystistä!
  T. Hoo

  VastaaPoista
 3. Hei! Mukavaa että paketti ilahdutti ja langoille on käyttöä :) Napit ovat minunkin mielestäni kookosta (niissä ei lukenut mitään kun ostin ne..)ja ovat kyllä jättisuuren näköiset pikkuisen kätösissä :D Toivottavasti keksit käyttöä, voi olla hieman hankalakin keksiä kun ovat niin suuret. Laukkuun tosiaan varmasti sopisivat ja miksei pipoonkin :)

  T: SNY

  VastaaPoista
 4. Oi, aivan ihanan paketin olet saanut <3 Ja noin paljon lankaa :O
  Noille jättinapeille keksit varmasti jonkin kivan käyttökohteen.

  VastaaPoista
 5. Hienot napit & itse kyllä ihastuin myös tuohon saamaasi villava-lankaan. Pitää vain itseni pitää kurissa langan ostossa, koska olen kieltänyt itseltäni lankojen oston :D

  VastaaPoista