torstai 14. huhtikuuta 2011

Huhtikuun vihreä SNY-paketti :) :)

Tiistai oli poikkeuksellisen ja erityisen surkea päivä elämässäni. Ja siitä syystä keittiön pöydällä minua odottanut paketti Salaiselta neuleystävältäni oli poikkeuksellisen ihana yllätys. Kaiken huippuna oli vihreä väri teemana :) Paketti sisälsi ihanan sukkalangan, Zitronin Trekking hand artin, värinä Tundra. Salainen neuleystäväni oli ollut huolissaan, pidänkö väristä, kun se oli niin tumma. Ei huolta, pidän kovasti! Yllättävät ja komeat värit. Kaksi kerää Garnstudion Fabelia oli myös, hyväksi jo aiemmin havaitsemani lanka. Äkkiseltään en osaa sanoa mitä Fabelista tulee, mutta tuo Zitron taitaa päätyä jonkinlaiseksi huiviksi.

Upeiden lankojen lisäksi paketti sisälsi kauniin pääsiäiskortin, vihreää Royalia sekä koristemunia ja höyheniä askartelua varten. Mehän askarreltiin heti samana iltana, oksat olivat valmiina, mutta koristeet puuttuivat :) Kerrassaan ajatustenlukua sinulta, SNY!!!! Ja kun kyselit, onko minulla toiveita viimeiseen pakettiin, niin tuntuu tosi vaikealta toivoa mitään. Olen saanut jo niin paljon :) Tulee mieleen, että joku oikein ohut huivilanka olisi ihana. Mutta toisaalta voisin toivoa langatonta pakettia, joka sisältäisi askartelumateriaalia, tytöt ilahtuivat niin kovasti noista höyhenistä :)2 kommenttia:

  1. Olipas mukavaa, että paketti ilahdutti, ja pääsiäiskoristeetkin tulivat käyttöön. Huivilangaksi itsekin tuota Trekkingin lankaa mietin, voisi tulla nätti siitä.

    Hmm, pitääpäs sitten miettiä tuota seuraavaa pakettia mainitsemasi asiat mielessä =)

    T: SNY

    VastaaPoista