maanantai 30. toukokuuta 2011

Sirwenin seikkailut

Rakas pikkusisareni Aliisa menee naimisiin maailman suloisimman Tapion kanssa parin viikon päästä :) Tästä syystä saimme kokea aivan ainutlaatuisen yhteisen seikkailun Keskimaassa. Tai siis Helsingissä, sekä kaupungissa ja Suomenlinnassa. Teemana oli Taru Sormusten Rouvasta, ja kaasot olivat tehneet uskomattoman työn suunnittelussa, mahtava mahtava päivä!


Minäkin kannoin korteni kekoon, askartelin pikkuisen. Pääroolissa olleelle siskolle "Sirwenille" löytyi ystävän kaapista täsmälleen oikeankokoinen haltiapuku, hääpukunakin toiminut. Minä tein viitan, tai oikeammin tuunasin aiemmin omiin häihini kaasoa varten ompelemaani viittaan Robistadianuksen käytöstä poistetusta päiväpeitosta vuoren. Tuuli puhalteli idästä toistakymmentä metriä sekunnissa, joten viitasta oli iloa. Nuolikotelon värkkäsin samasta päiväpeitosta sekä armeijan poistoreppunauhasta, nuolet pajusta. Sirwen itse sai tehtäväkseen rakentaa aseen katajakepistä ja diabolo-narusta... Ja ei kun avioliiton örkkejä tuhoamaan :)







Menihän se sitten vähän laajemmaksi tuo askartelu kun halusin ulkoisesta habituksestani huolimatta olla haltija enkä kääpiö :) Itsellenikin oli viitta valmiina, omiin häihin varuiksi tehty, nyt toisella päiväpeitolla vuorasin. Mekkoakin tuossa hiukan näkyy: materiaalina vanha villasekoiteverho (joka sekä kutitti että purkautui), läpikuultava kultainen jouluverho (josta täytyy tehdä tyttärillekin mekkoja) sekä vuoriksi vanha valkoinen lakana. Sirwen tuossa itselleen ratsua taikoo.



Herätimme iloisia katseita, koko joukko. Mukana oli niin hilpeä joukko haltioita ja hobitteja. Yksi hobitti jopa ompeli itselleen karvaiset jalat :) Täydellisen mieliinpainuva päivä, kaiken värkkäyksen ja väkerryksen arvoinen!!!!!!!!!!!!!

















2 kommenttia:

  1. Onko se meidän vanhan verho joka siellä pilkistää? Olet sinä kyllä velho - eikun hobitti, vai mikä - ompelemaan!

    Heli

    VastaaPoista
  2. Vau, tämän kirjotuksen olen lukenut aika monesti. Mahtava idea tuossa jutussa. Kiva muutenkin lueskella blogias!

    VastaaPoista