lauantai 28. toukokuuta 2011

SNY:n toukokuun paketti

Äkkiä vierähti salaisen neuleystävän kierros, neljä kuukautta. Viimeinen SNY:n paketti saapui jo muutama päivä sitten. Salaiseksi neuleystäväkseni paljastui Tiinatonttu :) Hauska oli kuulla että hän oli lähtenyt rinkiin mukaan vaikka on omien sanojensa mukaan aloittelija. Tässä viimeisessä paketissa tuli Tekstiiliteollisuuden Kamena-lankaa, silmukkamerkkejä, pieniä perhoshelmiä sekä silmiä askarteluun. SNY kyseli aiemmin toiveita, ja askarteluvälineitä ei ole ikinä liikaa. Heti tuli mieleen että tuosta langasta saisi sellaisen paksumman ja muhkeamman pitsihuivin. Kokeilen ainakin!
Suuret kiitokset Tiinatontulle, oli tosi mukavaa odottaa (se on aina parasta) ja saada paketteja. Lankaa kertyi niin runsaasti että täytyy pitää tauko syksyllä, jotta saan nämä langat tuhottua ennen uutta Salaisen neuleystävän kierrosta :)
Lisäksi kerron teille armaat uskolliset blogin seuraajani, että aion nyt päivittää blogia tiheämmin, on monenlaista esiteltävää ja kameran piuhakin löytyi!

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Välillä ajattelinkin, että onpas minulla köyhä mielikuvitus kun en oikein kovasti osannut hankkia kuin lankoja, vaikka alunperin oli tarkoitus joitakin pikku apuvälineitä ja ohjeita laittaa. En vielä oikein tiedä minkälaiset pikku apurit olisivat neulomisessa hyödyllisimpiä, mutta olen saanut vinkkejä kun olen seurannut muiden Sny:läisten saamia paketteja. Toivottavasti siellä ei nyt ihan hukuta lankoihin :D Toivottavasti silmukkamerkit ovat käyttökelpoisia, kun en ole koskaan käyttänyt, niin en tiennyt minkälaisia ominaisuuksia niillä tulisi olla..

    Jos haluat osallistua syksyn Sny:hyn, mutta et tarvitse lankaa, niin voisithan laittaa parillesi toivelistalle muita asioita, esim. ohjeita ja tarvikkeita tai sensellaista :)

    Tykkäsin kyllä olla mukana Sny:ssä ja kasailla sinulle paketteja:)

    VastaaPoista
  2. Syksylläkin vaan mukaan ;) Mitä sitä nyt "turhia" taukoja pitämään :D. Pitää vain neuloa nopeammin ;)

    Ja onhan se mukava saada lankaa lisää! Ja voihan tuon Tiinatontun ehdotuksen laittaa toivomukseksi hakemukseen ;)

    VastaaPoista