perjantai 11. maaliskuuta 2011

Maaliskuun mahtava SNY-paketti

Tänään oli postilaatikossa iso laatikko, ja heti tajusin että SNY:ni vihjaisema paketti oli saapunut. Tyttöjen kanssa se tuotiin keittiöön ja Helmin oli päästävä auttamaan avaamisessa. Laatikon sisällä oli muovipussissa monenlaista ihanaa, ja kysymyksiä Mikä tämä on? Kelle tämä on? Onks tää lankaa? Mikä toi vihleä on? riitti :)

Paketin teema oli SNY:n kortin mukaan oranssi ja vihreä. Kaksi kerää Novitan Puroa, sävynä takkatuli. Tämä onkin se mieluisin sävy, enkä ole siitä ehtinyt mitään tehdä. Pipoksi varmasti aika oivallinen. Todella ihanat värit! Sitten kerä suosikkiani Nallen Lakkaa. Jota olikin enää neljäsosakerä jäljellä. Ehdottoman kiva sukkalanka, mutta taidanpa tehdä kevätlapaset tästä.

Ja sitten oli huomioitu ihanasti koko perhettä! Tyttöset saivat lastenlaulucd:n, jonka sisällöstä äitiä ilahdutti erityisesti Pikkulintu riemuissaan :) Kuunneltiin jo tänään läpi. Sitten oli Sibeliuksen cd, johon en ehtinyt tutustua vielä, mutta jonka musiikista pidän kovasti. Vihreä Jojo Robistadianukselle :) Sekä namuja itselleni ja Isännälle. Erityisen kiva oli tuo suklaajuttu, jonka voi tökätä vaikka kuumaan kaakaoon ja sulaa sinne :)

Suuret kiitokset sinulle, SNY, pakettisi sisältö ilahdutti meitä kaikkia ja langat olivat erittäin mieluisia ja käyttökelpoisia! Tämä on varmasti maailman mukavin aikuisten leikki :)

2 kommenttia:

  1. Onpas aurinkoinen paketti! Neulomisen iloa ja hyvää viikonloppua musisoiden koko perheelle!t. yksi rinkiläinen

    VastaaPoista
  2. Hei! Itellan väki olikin nyt nopeana, paketin piti olla perillä vasta viikonlopun jälkeen, mutta mukavaa kun ehti nyt jo aikaisemmin =) Ja hyvä jos oli mieluinen ja langoille tulee käyttöä. Musiikit ostin ihan hetken mielijohteesta ja ihan riskillä. Jojo nyt tuli kaupanpäällisenä, tuollainen mainoshommeli vielä, mutta toivottavasti sille käyttöä löytyisi.

    Seuraavakin paketti on jo kasassa suurimmaksi osaksi, jotain pientä lisuketta koitan vielä mukaan miettiä.

    T: SNY

    VastaaPoista