sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Omat lapaset

Sopivien lapasten puute yllättää silloin tällöin. Tarve iski kun semmoisten paksujen Tallinnasta monta vuotta sitten ostettujen lapasten kävi kehnosti: pulkan naru söi ne puhki. Piikun langasta neuloin itselleni siis paksut lapaset, joissa on kuvio siitä Virtaviivaisesta piposta. Lanka on aika kivaa semmoista karkeaa ja liukuvärjättyä. Kuvat ei ole oikein hyviä, kuvio ja väritkään eivät erotu oikein oikein.
4 kommenttia:

 1. Kyllä tuosta hyvin selvän saa, ainakin minun näytöllä näkyy sekä kuvio että liukuväri =)

  Kyselisin hieman seuraavaa pakettia silmälläpitäen, että mitäs pidät tummista värisävyistä langoissa? Pohdin tässä yhden netistä tilaamani langan kohtaloa, eli langan tummuusaste mietityttää. Ei se silti hukkaan mene, jos et tummista sävyistä pidä. =)

  T: SNY

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Tarkoitan että salama vääristää värejä: eivät ole ihan noin kirkkaat luonnossa.
  Kyllä tykkään myös tummista väreistä, harvemmin niitä itse ostan, mutta olen sellaisista tehnyt sekä itselle että varsinkin miehille. Mun neuleet on yleensä värikkäitä siksi, että niillä voi piristää vaatetusta helposti. Että ilman muuta, rohkeasti vaan tummia lankoja pakettiin :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä tietää, että on ok tummemmatkin värit, ei nimittäin ollut kunnon kuvaa juuri tuosta sävystä tilaamaani lankaa, vaan (anteeksi osittainen paljastus) langan värikkäämmästä osasta. Eli ei saanut käsitystä, että olisi ollut niin tummaa osittain.

  Olisiko sinulla mahdollista puikkotoivetta? Käyttämäsi merkki onkin jo tiedossa, mutta olisiko joku malli / koko sellainen, joka puuttuu ja olisi tarpeen?

  T: SNY

  VastaaPoista
 4. Anteeksi SNY, unohtui vastata tähän :( Mulla puuttuu sukkapuikot kokoa 6 (tosin käytän niin isoja harvoin). Pyöröpuikoista puuttuu päät kokoa 4,5. Aika hyvä puikkotilanne on siis :) Pitkään kyllä mietin ennen kun raaskin ostaa KnitPron paketit, mutta olen ollut tosi tyytyväinen!

  VastaaPoista