maanantai 24. tammikuuta 2011

Hartianlämmittimiä

Sisarelleni Kristiinalle tein jouluksi 2009 tällaisen. Ohjeen sain kaverilta, joka oli monistanut sen jostain Novitan lehdestä. Lanka on Anttilan omaa maahantuontia, ja muistan ostaneeni sitä ihan muuhun tarkoitukseen. Tilasin lankaa enemmän, kun sitä oli vaan muutama kerä paikallisessa Anttilassa. Ja kun tilaamani lanka tuli, oli se väärän väristä. Koska sitä ei saanut enää mistään, piti keksiä käyttötarkoitus, ja värinsä puolesta tämä valikoitui Kristiinalle jolle poltettu oranssi sopii jo ihan muistakin syistä :)

Prinsessa Leia sai toiveensa mukaisesti vaaleanvihreän ponchon (miten ihmeessä se kirjoitetaan???) vuosi sitten syntymäpäivälahjaksi. Pikkusiskonsa Matleena sai samanlaisen mutta vaaleanpunaisen. Novitan lankaa, mitä lie akryylia. Ei taida olla enää myynnissä. Mallin kehitin omasta päästäni. Tyttöjen toive oli muistaakseni ilman hapsuja, vai jättikö ilkeä ja laiska täti ne vaan tekemättä ;)


4 kommenttia:

  1. Oliskohan tuo poncho (olen minäkin aina miettinyt kirjoitusasua, mutta kaikkitietävä Google kirjoittaa sen juuri noin kuin sinäkin) Novitan Teddyä? Sama lanka, josta olen nähnyt RR:llä pipon?

    Mulla olisi tuota joutilaana jokunen kerä, voisin antaa sulle jos keksit vielä jotain siitä tehdä? Väri ei ole ollenkaan (niin) mun (kun sun), nimittäin!

    Heli

    VastaaPoista
  2. Olet oikeassa langan suhteen, Teddyhän se on :) Luulen että keksisin jotain lisääkin langasta, mutta saattaa olla että Isäntä ei tykkäisi jos ovesta kävelee uusia lankakeriä :) Katsotaan!

    VastaaPoista
  3. Teddyt säilyy meillä kyllä, eli jos joksus inspiraatio iskee ja haluat salakuljettaa ne teille, kuiskaa vaan!

    Heli

    VastaaPoista