torstai 6. tammikuuta 2011

Hella

Tämä on kotimme uusi ylpeys sekä pelastus pakkasilla, ja myös Isännän sekä Appiukon taidonnäyte. Purkivat vanhan leivinuunin (joka ei enää paistanut eikä lämmittänyt juurikaan), haettiin kapistus Pirkanmaalta. Appi muurasi Isännän avustuksella tuon muurin, Isäntä keksi hienon idean laittaa vanhan leivinuunin luukun seinään tulitikkujemmaksi ja tilasimme seppäopiskelija A K-K:lta tuollaisen hienon telineen seinälle.

Muurin päällä olevat silitysraudat ovat Kotikolon alkuperäistä esineistöä, samoin kuin nurkassa oleva järkyttävän painava metallimötikkä, joka on ollut talon rakentaneen Suutarin työkalu. Kahvimylly, brännäri, ja kuparipannu ovat huutokauppalöydöksiä. Tinattu kahvipannu löytyi kesällä matkalla roskalavalle, sieltä nappasin :) Lattialla oleva puulaatikko on hauska, ulkovarastosta, siinä lukee Sukkela No 7.

2 kommenttia:

  1. Näyttää upealta! Hieno juttu myös tuo mainitsemasi roskalavapelastus.

    VastaaPoista
  2. Eikös vaan näytäkin! Samalta lavalta (tai sen vierestä lavalle menossa olevasta kasasta) lähti mukaan sohvapöytä ja erilaisia tekstiilejä, raanuja, virkattuja verhoja yms. Appiukko pelasti upean vanhan pyörän :)

    VastaaPoista