maanantai 31. tammikuuta 2011

Kuningataräiti Elisabethin huivi työn alla

Tässä yläpuolella kuva viime perjantailta, jolloin aloittelin huivia. Päädyin Lehmushuiviin, Ullaneuleen sivuilta. Mielestäni sekä tähän lankaan että kyseiselle henkilölle sopii parhaiten tämmöinen klassinen suht yksinkertainen malli. Minä opin kuvion ulkoa puolentoista mallikerran jälkeen, joten ei tarvitse raahata ohjeita mukana. Langan puikkosuositus oli 2 - 3 ja ohjeessa mainittiin että voisi kokeilla selvästi suositusta isommilla puikoilla. En löytänyt Knit Pron nelosen päitä kaapeliin, joten kokeilin viitosella. Eeeeiii toiminut! Purin, ja kokeilin uusiksi. 3,5 näyttää toimivan. Tykkään hirveästi langasta!! Väri on rauhallinen ja pehmeä sekä lanka sopivan ohut.

Etsi neule sekamelskasta :) Tässä samainen huivi tänään, maanantaina. Viikonloppuna oli Helsingin bussimatkan ja yhden luennon verran aikaa neuloa, joten nopea on tämä tehdä. Kaunista on mielestäni tulossa, mutta vaatii ehdottomasti pingottamisen lopuksi. Aloitin hyvissä ajoin, saan varmasti jo tällä viikolla valmista, korkeus on nyt noin 45 cm. Ja lähisukulaiset, ei saa paljastaa tätä juttua Kuningataräidille!

3 kommenttia:

 1. Kiva. että tykkäsit mallista. Mullekin yksi valintakriteeri oli se, että vaikka kuvio on yksinkertainen tehdä, se on silti omalla tavallaan näyttävä ja sen kuvion oppii ulkoa. Nimim. joka kerta ohjeet hukkaava.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis, ja salaisuus pidetään visusti tallessa <3

  T. Jonna

  VastaaPoista
 3. Ratón, olin katsellut lehmusta aiemmin ja on kyllä huippu klassikkomalli! Ja ihan kiva tehdä tarpeeksi yksinkertainen. MUtta tosi komea :)
  Ja kiitos Jonna salaisuuden pitämisestä!

  VastaaPoista