keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Tammikuun sukkasatoa osa 1

Nämäpäs ihan hassulta näyttää ilman jalkoja! Isännälle. Harmaat (kaikki) alkavat olla puhki, en saanut lupaa ostaa uusia lankoja. Joten 7veljestä on lanka ja hiukan värikkäämmät kuin yleensä.

Tein muutama vuosi sittem hirveän kasan tällaisia tossukoita Pirtin Kehräämön ja Piikun hahtuvalangoista. No, Isännällä eivät kauan kestäneet, kun kengässä hahtuva kuluu äkkiä. Tässä on yhdistettynä Nallea ja Piikun hahtuvalankaa. Katsotaan kuinka kauan vauhdissa pysyvät ehjänä.


Nämä ovat oikeasti joululahjat mutta valmistuivat tämän vuoden puolella suloiselle kummipojallemme nimeltään "Vihtori". Koko on reilu puolitoista, mutta reilu. Vihtori on isokenkäinen herranalku.



4 kommenttia:

  1. Kauniita, sanoisinko siäistä kauneutta, myös Isännän sukissa, jos saappaaseen piilotetaan! Pikkuiset sukat ovat niin herrasmiesmallia!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kommentistasi Ruiskaunokki! En oikeastaan meinaa jaksaa neuloa yksivärisiä sukkia enää. Ja tosiaan saappaaseen nuo menevät, Isäntä on kalamies. Hyvä vaan että kulutusta löytyy :) Syy tehdä uusia!

    VastaaPoista
  3. Toinen kummipoikasi avasi jouluaattona lahjapaketin ja sanoi: "villasukat, jee"! Kiitos siis Leon puolesta niistä. (Tämäkin todistaa, että näemme liian harvoin: kerron kommenttilootassa asioita, joita pitäisi muistaa/ehtiä kertoa naamakkain.) Heli

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla että Leo tykkäsi :) Mutta pääasia että palaute tulee perille.

    VastaaPoista