sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Virtaviivainen no 1

Enpä ole aikoihin miettinyt ja säätänyt oikein kunnolla jotain neuletta. Olen joko tehnyt perustavaraa omasta päästä, joka ei vaadi mitään miettimistä, tai sitten valmiista ohjeista. Tämän Virtaviivaisen nyt suunnittelin ihan kunnolla, ja siihen nähden että tämä on ensimmäinen versio, onnistuin mielestäni ihan hyvin. Kavennusten kanssa mietin enemmänkin, purin muutaman kerran. Myös nyppyjen paikkaa pitäisi vielä vähän siirtää, jotta osuvat paremmin. Aion tehdä tästä aikuisten versionkin, ja jos kiinnostusta löytyy tarpeeksi niin voin kirjoittaa ohjeenkin tänne.


































5 kommenttia:

  1. Sievä pipa :) Hatunnosto vaivannäöstä suunnitelmaa tehdessä.

    VastaaPoista
  2. Ja tänään jo päässä ja kuvina! Eilenhän sä vielä sitä teit. Ihme tyyppi!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Etkös sä vieläkään ole sisko oppinut että mä oon sairaan nopee silloin kun on motivaatio kohdallaan :)

    VastaaPoista
  4. Kysymys: oletko koskaan kokeillut tehdä mitään Huopanen-langasta ja jos, niin millaista jälkeä on tullut? Itse väänsin pikapikaa lapaset synttärilahjaksi ja ihan kivat tulivat. Pesukoneessa huovuttaminen on varsin kätevä juttu.
    terv. Hanne K taasen

    VastaaPoista
  5. Hanne, olen tehnyt Huopasesta vain jonkun pannulapun, en ole kokeillut enempää. Tutuilla on kyllä onnistuneita kokemuksia. Olen tehnyt lapasia ja tossuja hahtuvalangasta, lopputulos on hiukan samanlainen. Ainoa vaan, että hahtuvalanka on hankala neulottava, katkeilee helposti. Tykkään käyttää sitä jo siitäkin syystä, kun sitä saa paikallisen lampaankasvattajan tuotteena ostaa, ja monessa värissä.

    VastaaPoista