sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Talvimekot


Tämä kuvaussessio meinasi mennä ihan härdellin puolelle :) Neuloin tytöille tällaiset villamekot joulun juhlia varten. Ohjeen löysin kesän tai syksyn 2010 Suuresta käsityölehdestä, se oli semmonen "tuommoset on pakko tehdä tytöille, miksei ole ohjetta myös aikuiselle?"-malli. Hain langat Poppelista, Garn Studion Drops alpacaa. Nupun mekkoon meni semmoinen aika tarkkaan 100 gr tuota ruskeaa, Helmin vähän reilu. Kuviovärit on osittain samat (punainen ja sininen), mutta pienemmässä mekossa on kolmantena keltainen ja isommassa vihreä. Näistä tykkään kovasti! Täytyy muistaa käyttää nyt joka käänteessä ennen kun jäävät pieneksi.

7 kommenttia:

 1. Nätit mekot näteillä tytöillä!

  VastaaPoista
 2. :) Mekko oli niin söpö lehdessä että pakko oli tehdä... Lapsissa on se hyvä puoli että kasvavat, joten on PAKKO tehdä aina uusia neuleita!

  VastaaPoista
 3. Ihanat tytöt ja ihanat mekot!!
  Ps. Yritin jo eilenkin kirjoittaa, mutta meni liian hankalaksi ;) Kiitos yksinkertaistuksesta!
  T. Ulla

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Onneksi viisaampi osasi neuvoa vasta-alkajaa, niin saatiin homma toimimaan.

  VastaaPoista
 5. Siis tämä mallihan on aikuisen kokoonkin tehty.
  Aivan ihana tunika/mekko alkuperäinen ohje siis siltä langan valmistajalta ja löytyy niin lapsille kuin aikuisille. En nyt muista kenen langoista tämä oli ja olisin veikannut lehdeksi joka tämän julkaisi modaa myös että melkeen muisti kunnossa. ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Santra vihjeestä! Olen kyllä ihan varma että tämä oli Suuressa käsityölehdessä, en ole aikoihin Modaa ostanut. Täytyy kaivaa lehti esiin ja selvittää se aikuisen mallijuttu.

  VastaaPoista
 7. Ja löytyi se lehtikin... Suuri käsityölehti 8/2010. Lanka on ohjeessa Sandnesin Mini Duett. Täytyypä tutkia niitä Sandnesin sivuja, löytyykö mekkoa aikuiselle.

  VastaaPoista