perjantai 7. tammikuuta 2011

Mr Wilsonin pipot

Tässä on erinäisiä laatikoistamme löytyviä pipoja. Sopivaa mallia ei löytynyt, joten RR:n Wilson pääsi kehiin.
Tein Isännälle semmoisen setin vuosi sitten isänpäiväksi, jossa oli sukat, lapaset ja tämä pipo. Tikotiko taitaa olla lanka. Näistä kuvista puuttuu RR:n pipoja sekä Isännän pipo joka on työpaikan naulakossa :)

Isännän pipo Isoveljestä.


Tämä on jokapäiväisessä käytössä minulla. Lankaa en enää muista, malli oli muistaakseni viime talven Novitassa. Tein samanlaisia muitakin.



Tämän tein RR:lle Pirtin Kehräämön sellaisesta tosi paksusta langasta. Ei ole kovin katu-uskottava 12v:n mielestä, joten löytyy nykyisin äidin laatikosta :) Malli on omasta päästä, helmineuletta. RR tykkäsi kovasti "korvista" aikoinaan.



Tämä on Mamboa, tykkäsin kovasti langasta. Malli on muistaakseni jostain viime talven Suuresta käsityökerhosta. Lumilautailijan pipoksi mainostettiin. Muokkasin sitä jotenkin, olikohan alkuperäisessä ollenkaan korvaläppiä, en muista.



Siitä Marttavihreästä 7veljeksestä tuli tehtyä hirveästi kaikenlaista, mm tämä. Itselle. Malli on omasta päästä.




Minun pihahommiin soveltuva Nalle-lankainen pipo. Samasta langasta on mulla kynsikkäät ja sukat. Sopivan ohutta vauhdikkaaseen menoon.



RR:N löperöpipo. En muista lankaa, joku Novitan se oli, muutama vuosi taaksepäin. Tein samasta langasta siskontytöille ponchot.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti